Hallowie? Ruimtemissie!

Datum: 
vrijdag, 28 oktober, 2022 - 17:30 to zaterdag, 29 oktober, 2022 - 21:30

Halloweennocturne - Hallo, wie? Ruimtemissie!

Geniet van één van de kindervoorstellingen in het planetarium. Trek daarna op speurtocht naar vermomde planeten doorheen het duistere kasteel. Kom tussendoor waarnemen doorheen de grote telescopen in de observatietoren. Een onvergetelijke activiteit voor het hele gezin!

Wanneer?

Vrijdag 28 en zaterdag 29/10/2022 met start om 18h, 19h en 20h

Waar?

Cozmix - Volkssterrenwacht Beisbroek, Zeeweg 96, 8200 Brugge

Praktisch?

De planetariumvoorstellingen starten om 18h, 19h en 20h met telkens aansluitend info over de zoektocht doorheen het verduisterde kasteel. Bezoekers reserveren bij voorkeur hun gewenste tijdstip via het formulier. Ter plaatse aansluiten is mogelijk zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Deelnemers krijgen een controlestrookje en lampje mee bij het verlaten van het planetarium. Tijdens de zoektocht kan er waargenomen worden door de grote telescoop in de observatietoren. Volledige strookjes worden na de speurtocht aan de balie ingediend voor een kleine prijs. Uit alle strookjes wordt op het einde van de herfstvakantie één winnaar van een ‘astronomisch prijzenpakket‘ geloot.

Prijs?

Toegangsprijs Halloweennocturne: kinderen < 18j – 7 EUR / volwassenen – 8 EUR. Tijdens de herfstvakantie, van zondag 30 oktober tot en met zondag 6 november 2022 zijn er ook extra planetariumvoorstellingen, klik hier voor de programmatie.

Volkssterrenwacht: 

© 2023; Theme by Volkssterrenwacht Urania Based on Danland