The tip of the tongue

Datum: 
dinsdag, 22 januari, 2019 - 20:15 to woensdag, 23 januari, 2019 - 22:00

THE TIP OF THE TONGUE - dinsdag 22 januari & woensdag 23 januari om 20.15u

In de 19e eeuw was het heel gebruikelijk om astronomische voorstellingen bij te wonen. In een tijdperk van reusachtige wetenschappelijke vooruitgang was het planetarium een toevluchtsoord voor zowel feit als fictie. De mix van hemelse en aardse kosmologische vertellingen gaven betekenis aan de positie van de mens en zijn technologie in een snel evoluerende wereld.

Fast forward naar 2019. Pieter De Buyssers magisch-realistische vertelling begint in Argentinië, waar hij een lezing geeft over de schrijfster Letizia Álvarez de Toledo. Wanneer hij de mysterieuze Grace en detective Raymond ontmoet, lopen de zaken snel uit de hand. Eerst op een oceaanschip dat een heftige storm moet doorstaan, en vervolgens in een 11-dimensionale bibliotheek met een oneindig aantal hexagonale galerijen. Hoog tijd om de astronomische voorstelling in ere te herstellen!

VOORDEEL LEDEN/ABONNEMENT COSMODROME !!!

Voor elke voorstelling-avond geven wij 40 vrijkaarten weg aan leden/abonnementhouders van de Cosmodrome. Inschrijven kan hier tot en met 21 januari 12.00u (met vermelding naam-voornaam -adres + voorkeur datum)

Geen lid van de Cosmodrome? Bestel dan hier je tickets.

Praktische informatie

Duur: 2 uren
Prijs: € 15 / 13 (60+)
€ 12 (abonnement C-mine Cultuurcentrum)
€ 10 (-26 jaar)

Volkssterrenwacht: 

© 2024; Theme by Volkssterrenwacht Urania Based on Danland