U bent hier

Er is een winnaar, en het is een winnares!!!

Voor het tweede jaar op rij organiseerden de Vlaamse Volkssterrenwachten gedurende de zomer een actie waarbij een telescoop te winnen viel. Wie tussen 6 juni en 30 september 2012 een bezoek bracht aan minstens vier van de zes Vlaamse Volkssterrenwachten kreeg op de vierde bestemming een draaibare sterrenkaart cadeau. Bovendien werd uit de ingeleverde spaarkaarten een winnaar getrokken die zich weldra eigenaar mag noemen van een fraaie telescoop.

Op zaterdag 17 november 2012 kwam Hilde Langenaken van de Koninklijke Sterrenwacht van Belgiƫ op MIRA een lezing geven over het archief van de Koninklijke Sterrenwacht. Omdat universeel geweten is dat Hilde een onschuldige hand heeft, deden we op haar een beroep om te bepalen wie de winnaar zou zijn, en de winnaar bleek een winnares te zijn, de genaamde Natasha Van Den Broeck uit Borgerhout. Alvast van harte proficiat, Natasha!

De telescoop zal aan Natasha overhandigd worden ter gelegenheid van de laatste Astroclub van het jaar, die eer laten we aan Frank Deboosere. Of er drie kussen van Frank bij de telescoop horen, dat zullen de aanwezigen op 28 december te weten komen :-)

© 2021; Theme by Volkssterrenwacht Urania Based on Danland